The Single Best Strategy To Use For aukcije antikviteta

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Na upisanu e-mail adresu je poslan connection za potvrdu prijave.

Prelistajte besplatni katalog 16. Javne aukcije nekretnina dostupan u tiskanom i on line izdanju na linku:

five. U aukciji poznatoj kao Prva cijena – zatvorena ponuda ponuditelji najčešće imaju pravo ponude predati samo jednom, i to spremljene u koverti , obvezno skrivene od ponuditelja. Sastoje se od dva dijela: predaje ponuda i otvaranja ponuda. Pobjednik aukcije plaća cijenu koju je ponudio.

Posebna pažnja poklonjena je slici “Sokolar” Paje Jovanovića, na kojoj su očigledne sve odlike orijentalistike karakteristične za srpsku umetnost druge polovine XIX veka.

Ako kupac u roku ne uplati kupoprodajnu cenu, gubi pravo na povraćaj kaucije, a carinska roba se ponovo izlaže javnoj prodaji.

- predstavljaju komunikacijsku infrastrukturnu vezu s velikim brojem potencijalnih kupaca i poslovnih partnera – globalni nastup,

Treća, Prva i Četrnaesta beogradska gimnazija ove godine su izazvale najveće interesovanje prestoničkih malih maturanata, dok su se Lazarevačka, Zemunska i Obrenovačka gimnazija nalazile na samom začelju liste želja, pokazuje rang liste sa upisa u beogradske gimnazije.

Kamena vila na otoku Ugljanu tradicionalnog dalmatinskog autohtonog izgleda, visoke kvalitete gradnje i opreme sa dodatnim bazenom prema želji kupca. Okružena je prirodnom vegetacijom i od mora je udaljena two hundred m.

Ova World wide web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva get more info i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE.

svake sekunde) sve dok prvi ponuđač, to jest, kupac, ne ponudi da kupi predmet po ceni koja je aktuelna u tom trenutku i tada se aukcija završava kao uspešna. Skrećemo pažnju da nijedan kupac nije upoznat s time da li, i koliko drugih kupaca učestvuje click here u aukciji.

Informacija o početku i kraju aukcije je objavljena na početnoj stranici. Aukcija će obično biti aktivna sedam dana, od ponedjeljka more info do ponedjeljka naredne sedmice. Tokom ovog perioda, možete aktivno učestvovati i davati svoje ponude za read more ponuđene stvari.

Javna prodaja smatra se neuspelom ako se za carinsku robu ni posle trećeg poziva ne ponudi cena veća od početne cene.

Ovim činom smanjuje se rizik da građani budu oštećeni, a omogućava se i efikasnije sprovođenje carinsko-prekršajnog postupka.

Postupak javne prodaje će se nastaviti samo ako na njoj učestvuju najmanje tri ponuđača koja su uplatila dodatnu kauciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *